Sulten på sol og varme – drøm deg bort i filmens verden

https://hellyeah.no/uncategorized/sulten-pa-sol-og-varme-drom-deg-bort-i-filmens-verden/

På denne tiden av året er det nok mange som kjenner på lengselen etter sol, strand og hav. Måkeskrik, sand under tærne, lyden av bølger og lukten av palmetrær – det er lite som kan måle seg med det. Men, det kan være lenge til neste ferietur. Så istedenfor å fortvile helt, hva med å prøve å gjenskape sydenstemning hjemme? Med litt kreativitet og minimalt med utstyr kan du drømme deg bort til eksotiske ferieturer, selv om du i virkeligheten fortsatt er hjemme i din egen stue. Her kommer noen gode tips for den eventyrlystne – som ikke har mulighet til å dra på eventyr helt enda.

Inn i en annen verden

Mens regnet pisker mot ruten og du pakker dynen enda litt tettere rundt deg kan det være deilig med litt virkelighetsflukt inn i en god film. Med en film full av sol og god stemning kan du nesten tro at du er med på stranda selv. Visste du forresten at det er mulig å se mange filmer gratis ? Da kan du spare penger på abonnement og heller legge noen kroner til side til du faktisk får nyte ferielivet. En feelgood film kan ta deg med i en annen verden, så kan du glemme alt om regntøy og gummistøvler for en stund.

Hva skal jeg se på?

Det er alltid hyggelig å se på sommerfilmer, fordi de ofte minner oss om hvorfor vi elsker solen og ferien så mye. Det finnes mange gode filmer å velge mellom, men her er to av mine favoritter:

  • Dirty Dancing – Kanskje den ultimate feriefilmen, fullpakket med sommerflørting og hete danse moves.
  • Forgetting Sarah Marshall – Denne ferieturen gikk ikke helt som planlagt for hovedpersonen, men for oss er det førsteklasses underholdning.

If you like Pina Colada…

Så, hva skal du drikke mens du ser på solfylte filmer? Det er mange ting vi forbinder med ferie, men fargerike drinker med parasoll må vel være den fremste. En kald drink på en varm dag, bare tanken gir meg vann i munnen. Men, du må ikke dingle med beina fra en barkrakk for å nyte noen kalde forfriskninger. Med en mikser, isbiter og masse herlig frukt jus for hånd kan du gjenskape alle dine favoritt ferieøyeblikk og kjenne smaken av sol på tungespissen.

Så, med en drink i hånden og en god film på skjermen – trykk play og drøm deg bort!