Reisen er en del av målet – den beste underholdningen på reisefot

De fleste vil vel si at det å reise er noe av det beste som finnes. Men, når vi sier vi liker å reise så mener vi ofte at vi liker å ankomme til drømmedestinasjonen. Det er ikke lange flyturer, køer, forsinkede tog og rushtrafikk vi referer til. “Reisen er målet,” er det et gammelt ordtak som sier. Dette er kanskje å ta godt i, det må vel være et større mål å strekke seg ut på en solseng enn å vente i passkontroll. Likevel, med riktig underholdning på turen så kan selve reisen også blir noe å se fram til. Derfor har jeg lyst til å dele tre gode tips for hvordan man kan ha det gøy på turen.

1: Lett lesestoff

Tiden går mye fortere dersom man har en god bok å bli oppslukt i. I en travel hverdag er det mange, meg selv inkludert, som ikke får lest så mye som de ønsker og da virker gjerne en tre timers lang flytur som den perfekte anledningen å begynne på en klassisk roman. Men, av erfaring vil jeg si at det kan være bedre å ta med seg lett lesestoff. Så, hva med å tenke utenfor boksen og heller kose seg med litt kjendisnytt? På https://www.kjendislekkasjen.no/ kan du lese masse morsomt stoff om norske kjendiser. Dette er perfekt og lett underholdning.  

2: Snacks

Uten god mat og drikke duger helten ikke! Hvis man skal ta fly eller tog finnes det som oftest et bredt utvalg av kafeer eller automater å kjøpe snacks fra. Men, som vi alle vet er dette ofte dyrt og utvalget er ikke nødvendigvis det beste. Så, for å gjøre reisen til en kulinarisk begivenhet – pakk med deg det du liker å spise! Selv liker jeg å ha med et bredt utvalg av både salt og søt snacks. Litt sjokolade, litt chips, noen knaske gulerøtter og banan. Da har man litt av alt og slipper å ruinere seg på dyr kafemat.

3: Penn og papir

For å virkelig gjøre reisen til en del av målet kan det være gøy å føre reisedagbok. Liker du å tegne kan du jo prøve å fange landskapet som suser forbi utenfor vinduet ditt. Er du mer glad i å skrive kan du notere ned små observasjoner, eller lage en liste over hva du gleder deg mest til å gjøre når du kommer frem. Med penn og papir er du sikret god underholdning i timevis.

Så, med disse tipsene med på veien gjenstår det bare å si GOD TUR!